Sunday, April 29, 2012

Salam Sejahtera ,

Kami ingin memohon maaf kerana blog ini sudah lama tidak dikemaskinikan,
Pihak Phoenix masih beroperasi seperti biasa;  cendawan sentiasa ada...biasalah siapa cepat dia dapat...kami tidak menjanjikan stok tetapi cuba call 013359 8020 Madir jika mahu update stock di ladang.

Kami agak busy sedikit dengan project penanaman cendawan sahabat kami di Melaka.
Di sini kami paparkan update semasa pembinaan facility di sana.
Kawasan seluas 2 ekar yang berdekatan dengan anak sungai, pokok yang banyak., amat sesuai persekitarannya.  Khidmat kami adalah memberi nasihat , latihan dan tunjuk ajar dalam pemasaran. Kami diberi kontrak untuk membuat beg media oleh pihak lembaga syarikat

Berdasarkan rekod dan facility kami di Sijangkang, ada 2  lagi projek konsultansi akan di jalankan mengikut keadaan semasa masih menunggu lampu hijau dari bakal-bakal petani moden.

 

Salam Sejahtera...Pertaniaan adalah perniagaan!!!
1 comment:

Hazique Mirza said...

Assalamualaikum saudara,
Pertama kali terima kasih saya ucapkan untuk masa saudara membaca e-mail saya ini.
Saya di sini menjual pelbagai jenis benih cendawan tetapi lebih tertumpu kepada Cendawan Tiram Kelabu dan Putih dan kilang saya berpangkalan di Bukit Belimbing, Kuala Selangor, Malaysia
Saya menggunakan medium sekam padi dan jagung sebagai agen tanaman dan dengan harga yang berbaloi,
kami memastikan yang kualiti kami terjamin dalam menghasilkan baka cendawan yang berkualiti. Untuk pengetahuan saudara juga ramai pelanggan yang berpuas hati dengan Benih Cendawan kami dan menjadi pelanggan tetap kami.
Perniagaan kami dijalankan melalui Cash On Delivery dan juga boleh dilakukan melalui Pos.
Untuk sebarang pertanyaan yang lebih lanjut boleh la telefon ke nombor saya. Saya juga ada FB dan bolehlah kita bincang lebih disitu.

http://www.facebook.com/ahmad.mirza.39794?ref=tn_tnmn

AHMAD MIRZA = 019 2059 659

Terima Kasih di atas masa saudara :)